Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Беспроводной адаптер TP-Link TL-WN881ND (300Mbps, PCI-E, 2 съемных антенны)

653грн. (вкл. НДС) 653грн. (без НДС)
671 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
CTL-WN881ND - бездротовий мережевий адаптер серії N на базі шини PCI Express зі швидкістю передачі даних до 300 Мбіт/с.

Особливості:

Швидкість передачі даних стандарту IEEE 802.11n до 300 Мбіт/с ідеальна для перегляду потокового відео, онлайн-ігор та IP-телефонії
Технологія MIMO забезпечує більш сильну проникаючу здатність сигналу, більш широку зону охоплення мережі, більш стабільну роботу пристрою
Легке налаштування захисту бездротового з"єднання за допомогою технології WPS

Компакт-диск для простоти експлуатації пристрою
Мережевий адаптер TL-WN881ND поставляється в комплекті з компакт-диском з утилітою, яка допоможе вам встановити програмне забезпечення і виконати налаштування бездротового підключення, включаючи налаштування безпеки і бездротового підключення. Це дуже зручно навіть для користувачів-початківців.

Режими шифрування WPA/WPA2: надійний захист бездротових з"єднань
Що стосується безпеки WI-FI з"єднання, шифрування WEP більше не може вважатися найдосконалішим і надійним захистом від вторгнень ззовні. На мережевому адаптері використовуються алгоритми шифрування WPA/WPA2, розроблені промисловою групою "WI-FI Alliance", яка займається проблемами сумісності та безпеки бездротових пристроїв для локальних мереж. Застосування цих алгоритмів шифрування дозволить надійно захистити вашу бездротову мережу.

Технологія CCA: стабільність бездротового сигналу
Технологія CCA (оцінка зайнятості каналу) дозволяє автоматично уникнути конфлікту каналів шляхом вибору вільного каналу, а також повністю розкриває можливості прив"язки до каналу, що значним чином покращує бездротову передачу сигналу.

Стандарт IEEE 802.11n: швидкість і радіус дії бездротової мережі
Технологія MIMO (кілька передавальних, кілька приймаючих антен) характеризується більш потужними можливостями скорочення втрат даних при передачі на великі відстані або при подоланні перешкод у невеликому офісі або великій квартирі, навіть у залізобетонному будинку. До того ж, ви зможете з легкістю підключитися до бездротової мережі на великій відстані, там, де пристрої стандарту IEEE 802.11g з цим завданням можуть і не впоратися.

Призначення пристрою
Бездротовий мережевий адаптер серії N на базі шини PCI Express 2.0 (x1) TL-WN881ND дозволить вам підключити комп"ютер до бездротової мережі і отримати доступ до мережі Інтернет через високошвидкісне з"єднання. Пристрій підтримує стандарт IEEE 802.11n, швидкістю передачі даних доходить до 300 Мбіт/с, що робить мережевий адаптер ідеальним для онлайн-ігор і навіть для потокового відео високої чіткості.
TP-Link
08D5V66730
6935364050573
Гарантия
Интерфейс подключения
PCI Express
Поддержка Bluetooth
нет
UCGFEA
8517620000
Наружные антенны
2
Стандарты Wi-Fi
Wi-Fi 4 (802.11n)
Частота работы Wi-Fi
2.4 ГГц, 5 ГГц