Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Защитное стекло BeCover для камеры Realme 8/8 Pro Black (707354)

112грн. (вкл. НДС) 112грн. (без НДС)
116 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Захисне скло BeCover для камери.
Забудьте про сліди жиру і бруду, відбитки пальців на камері смартфона! Тепер камера вашого смартфона буде в цілковитій безпеці, якщо ви придбаєте захисне скло BeCover для камери. Удари, пил і навіть волога по зубам надійному щиту, який захищає камеру смартфона від будь-яких неприємностей.

Захисне скло BeCover гарантує захист від пилу, тріщин, бруду, подряпин і зносу. Водо- і пилонепроникне, антистатичне і прозоре скло мінімізує ризики заміни на нове. Виготовлене з унікального матеріалу товщиною всього в 0,15 міліметра і рівнем твердості 9Н, захисне скло неможливо розламати або розчавити.
Завдяки закругленою формі виробу, воно ідеально повторює контури камери вашого смартфона, легко клеїться і так само просто знімається при необхідності, не впливаючи на якість поверхні скла. Захисне скло ідеально зливається з корпусом смартфона, стаючи невидимим, але виконуючи свою роботу на всі 100%. Будь-яке забруднення або пляму легко віддаляється вологою серветкою або м’якою тканиною одним помахом руки. Завдяки водонепроникності захисного скла і його злиття з поверхнею камери, можна користуватися смартфоном в туман і дощ, не турбуючись за стан і функціонування такої важливої ??для користувачів деталі.
Захисне скло BeCover для камери абсолютно прозоре, тому абсолютно не впливає на якість фотографії. Ваші знімки будуть такими ж насиченими, яскравими і чудовими! А олеофобне покриття захисного скла запобіжить утворенню відбитків пальців.
BeCover
08D5V410384
2000000168623
Гарантия
1 мес.
Тип
защитное стекло для камеры
Наличие рамки
с рамкой
Совместимый бренд
Realme
Совместимая модель
8/8 Pro
UCGFEA
7020008000