Кабель Baseus Jelly Liquid Silica Gel USB-Lightning, 2.4A, 2м Blue (CAGD000103) Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Кабель Baseus Jelly Liquid Silica Gel USB-Lightning, 2.4A, 2м Blue (CAGD000103)

287грн. (вкл. НДС) 287грн. (без НДС)
295 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Існує багато типів кабелів, кожен з яких має власний набір характеристик. Кабель серії Baseus Jelly Liquid Silica Gel допоможе вам легко зарядити телефон або передати дані. Цей кабель також дає інші переваги завдяки своїм конструктивним особливостям.

Зовнішні особливості
Одна з речей, які можна сказати про цей кабель, це його структурні характеристики. Цей кабель складається з п’яти ниток тонкого мідного кабелю та плетінь. На цьому кабелі є покриття TPE, з яким ваш кабель буде більш стійким до розтягування та розриву. Також рознімання цього кабелю виготовлені з металу і алюмінієвого сплаву і мають підвищену стійкість до тиску і ударів, інша частина роз’єму також виконана із захисного кожуха. Довжина кабелю становить 1,2 метри і дуже зручна для повсякденного використання, оскільки не обмежує вас. Крім того, серія Lightning цього кабелю має 7 контактів, що означає, що цей кабель призначений для швидкого заряджання.

Технічні особливості
Максимальна потужність кабелю становить 20 Вт. Цей кабель має смарт-чіп, який визначає належний струм залежно від стану вашого телефону та запобігає пошкодженню телефону, тим самим підтримуючи кращий стан батареї та триваліший термін служби.

Кабель також має можливість швидкого заряджання для телефонів, що підтримують цю функцію. При використанні функції швидкого заряджання не турбуйтеся про перегрівання телефону, тому що цей кабель може розумно контролювати температуру.

Ви також можете заряджати телефон під час передачі даних. Швидкість передачі даних по цьому кабелю досягає максимум 480 Мбіт/Чи досягнете ви цієї швидкості чи ні, залежить тільки від вас; Якщо ваш телефон або ноутбук підтримує цю швидкість, ви можете передавати дані та дані на максимальній швидкості 480 Мбіт/с.
Baseus
08D5V464451
6932172603823
Гарантия
12 мес.
Цвет
Синий
Тип
кабель
Тип разъема
USB - Lightning
Подсветка
нет
Коннекторы
вилка-вилка (M/M)
Длина
2 м
Разъем 1
USB
Разъем 2
Lightning
UCGFEA
8544429091
Диапазон длины
1.1 - 2 м
Плоский кабель
нет
Тканевая оплетка
нет
Металлическая оплетка
нет
Г-подобный
нет
Версия USB
USB 2.0
Магнитный разъем
нет