Bluetooth-гарнитура Realme Q2s Night Black_ Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bluetooth-гарнитура Realme Q2s Night Black_

876грн. (вкл. НДС) 876грн. (без НДС)
901 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
block Нет в наличии
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Бездротові навушники realme Buds Q2s
Зустрічайте realme Q2s - легкі бездротові навушники, які дадуть вам повну свободу слухати музику де б ви не знаходилися. У них використовується технологія інтелектуального сенсорного керування, що дозволяє легко управляти музикою або приймати дзвінки. Завдяки 10-мм динаміку та діафрагмі з полімеру PEEK+TPU ви можете отримати вражаюче звучання музики. Також навушники оснащені функцією активного шумозаглушення, яка усуває небажані фонові звуки під час розмови. А близько 30 годин автономної роботи з використанням зарядного чохла достатньо, щоб музика була з вами протягом усього дня.

Насолоджуйтесь улюбленою музикою ще довше
Навушники realme Buds Q2s оснащені потужними батареями, які здатні забезпечити до 7 годин безперервного прослуховування. З урахуванням запасу енергії в зарядному кейсі цей час становитиме 30 годин. Таким чином, слухаючи музику по 4 години на день, ви можете насолоджуватися улюбленими треками протягом тижня без необхідності заряджання від джерела живлення. Це робить realme Buds Q2s чудовим супутником як на кожний день, так і в поїздках.

10 хвилин зарядки = 3 години музики
Оснащений сучасною функцією швидкої зарядки від realme, чохол здатний забезпечити навушникам Buds Q2s до 3 годин роботи лише після 10-хвилинної підзарядки. Ви можете заряджати менше та слухати довше, щоб не переривати свій музичний марафон.1

Ще кращий звук із Dolby Atmos
Ви можете отримати більш захоплюючий звук, використовуючи пристрої з підтримкою Dolby Atmos. Ці навушники підтримують багатоканальний стереозвук, що забезпечує звучання кінематографічного рівня. Крім того, аксесуар дозволяє вибирати відповідну атмосферу та звукові ефекти в залежності від сцени.

10-мм динамічний драйвер та Bass Boost+
realme Buds Q2s дозволяють вам насолоджуватися кришталево чистим звуком та глибокими басами. Все завдяки полімерно-композитній діафрагмі PEEK+TPU та технології посилення низьких частот Bass Boost+, які разом забезпечують винятковий бас та вражаючий досвід прослуховування.

Покращена синхронізація аудіо та відео
Увімкніть ігровий режим у realme Link, і зможете насолоджуватися захоплюючим ігровим процесом без серйозних помилок у критичні моменти. Цей режим дозволяє передавати звук із затримкою всього 88 мс,3 що забезпечує ідеальну синхронізацію картинки на екрані та звуку в навушниках.

Шумозаглушення AI ENC при дзвінках
Ці навушники оснащені технологією шумозаглушення AI ENC, яка дозволяє їм відфільтровувати фонові шуми для детального і чіткого відтворення людського голосу. Таким чином, чи йдете ви багатолюдною вулицею, чи рухаєтеся торговому центру, ніщо не заважатиме вашій розмові.

Миттєве підключення
Завдяки технології Bluetooth 5.2 ці навушники автоматично підключаються до вашого смартфону, як тільки ви дістаєте їх із футляра. І підтримують стабільний сигнал у радіусі 10 метрів від пристрою.

Приголомшливий дизайн
realme Buds Q2s поставляються із зарядним кейсом, виконаним у футуристичному стилі. Його округла форма та прозора кришка роблять чохол схожим на космічний корабель. А ще, дозволяють вам завжди бачити, чи знаходяться вкладиші всередині.

Водонепроникний дизайн
З цим аксесуаром вам не страшні капризи природи. Buds Q2s мають водонепроникність за стандартом IPX4, що забезпечує їм захист від води під час прогулянок на відкритому повітрі.

Зручне сенсорне керування
Buds Q2 оснащені інтелектуальною сенсорною системою керування, яка дозволяє вам управляти музикою або відповідати на дзвінки, доки ви перебуваєте в дорозі. Ви можете відповісти на дзвінок або відтворити/зупинити музику, просто торкнувшись навушника.

Realme_
08D5V433743
6941399063136
Гарантия
12 мес.
Цвет
Черный
Вес
4.3 г
Длина кабеля
-
Питание
аккумулятор
Размеры
нет данных
Тип подключения
Беспроводное
Частотный диапазон
20 - 20 000 Гц
Чувствительность
97 дБ
Назначение
для мобильных устройств
USB Type-C
нет
Материал корпуса
пластик
USB
нет
Сопротивление наушников
16 Ом
Конструкция микрофона
встроенный в корпус
Время работы разговор/ожидание
7 ч (30 ч)
Время зарядки
1.2 ч
Чувствительность микрофона
нет данных
Частотный диапазон микрофона
нет данных
UCGFEA
8518309590
Наличие подсветки
нет
Тип наушников
вакуумные
Тип крепления
без крепления (внутриканальные)
Тип гарнитуры
стерео
Материал амбушюр
силикон
Версия Bluetooth
Bluetooth 5.2
Тип беспроводного подключения
Bluetooth
Наличие микрофона
с микрофоном
Влагостойкость
IPX5
Форма штекера
нет
3.5 мм (mini-jack)
нет
Lightning
нет
USB-приемник в комплекте
отсутствует