Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Беспроводной маршрутизатор MikroTik KNOT LR9 kit (RB924iR-2nD-BT5&BG77&R11e-LR9) (IoT, LORA, CAT-M, BLE, 902-928 MHz, n300, 1xSI

6 540грн. (вкл. НДС) 6 540грн. (без НДС)
6720 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Ми всі знаємо, як важко керувати такою кількістю пристроїв із різними інтерфейсами та протоколами зв’язку. Ви постійно додаєте нові рішення до своїх налаштувань, щоб не відставати, але старі пристрої все ще надто хороші, щоб їх відпускати. Як об’єднати їх усі в єдину систему, яка буде служити вам правильно? Легко – ви «зв’язуєте» їх разом за допомогою ВУЗЛА!

Неважливо, чи є у вас пристрої, які більше не випускаються, пристрої, які вийшли цього року, або навіть якісь індивідуальні рішення від вашого технічного спеціаліста – KNOT може впоратися з усіма!

Комплект KNOT LR9 — це готове рішення IoT Gateway для технології LoRa. Він використовує технологію Narrow Band і CAT-M. Через низьку вартість і низьку пропускну здатність стільникового зв’язку його підтримують численні мобільні оператори по всьому світу. Цей набір містить попередньо встановлений пересилач UDP-пакетів на будь-який публічний або приватний сервер LoRa. Завдяки підтримці 8 різних каналів, функції Listen Before Talk (LBT) і спектрального сканування цей продукт вразить вас своєю привабливою ціною.

Його можна використовувати як резервне підключення для Ethernet або як канал керування вашою мережею. Щомісячний план NB/CAT-M набагато дешевший, ніж LTE. Навіщо витрачати додаткові гроші на пропускну здатність, яка вам не потрібна? Наприклад, ви можете керувати торговим автоматом KNOT із датчиками температури та вологості лише кількома мегабайтами на день!

KNOT підтримує багато протоколів і варіантів підключення: бездротовий зв’язок 2,4 ГГц, Bluetooth, LoRa, 2 порти Ethernet 100 Мбіт/с з PoE-in і PoE-out, Micro-USB. Максимум зручності за мінімальну вартість!

Завдяки інтерфейсу Bluetooth ви можете використовувати KNOT для відстеження активів і телеметрії на основі пакетів реклами Bluetooth. KNOT підтримує будь-який тег BLE, який надсилає рекламні дані. iBeacon, Eddystone або будь-який інший формат. Він має потужні фільтри для пересилання лише відповідних пакетів і ігнорування інших.

Цей набір може виручити вас навіть у самих незвичайних ситуаціях. Пам’ятаєте частину про вбудовані GPIO? Ці контакти можна використовувати для зчитування всіх типів аналогових датчиків, взаємодії з одноплатним комп’ютером або іншою спеціальною електронікою – наборами для любителів, D.I.Y. робототехніка... Це як отримати всю швейцарську армію замість швейцарського армійського ножа!

KNOT також є чудовим інструментом для більшості зовнішніх додатків IoT. Він поставляється з кріпленням на DIN-рейку, що дозволяє легко інтегрувати його з усіма типами налаштувань: від сільського господарства та відстеження активів до моніторингу холодового ланцюга, промислового виробництва тощо.

Забезпечте гнучке недороге підключення до найвіддаленіших або складних районів за допомогою MikroTik KNOT!
MikroTik
08D5V426306
4752224007865
Гарантия
12 мес.
Цвет
White
Тип
беспроводные
Количество портов LAN
1
Диапазон частот
2.4 ГГц
UCGFEA
8517620000
Скорость портов LAN
100 Мбит/с
Аккумуляторная батарея
нет
Назначение роутера
для дома и офиса
Площадь покрытия
50+ кв.м
Стандарт Wi-Fi
Wi-Fi 4 (802.11n)
Поддержка Mesh
нет
Поддержка РоЕ
РоЕ-in + РоЕ-out
Конструкция антенн
встроенные
Количество портов SFP/SFP+
нет
Скорость портов SFP/SFP+
нет
USB-порт
нет
Поддержка 3G/4G/LTE (cлот для SIM-карты)
есть
Категория LTE
сat.4 (150 Мбит/с)
Возможность подключения внешних LTE антенн
есть