Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Автомат виртуальной реальности ProLogix AR-Glock gun (NB-005AR)

473грн. (вкл. НДС) 473грн. (без НДС)
487 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Автомат AR-Glock gun ProLogix NB-005AR унікальний гаджет який дозволить об"єднати реальний світ і віртуальну реальність. Звичайні ігри на смартфоні хоч і захоплюючі, але через особливості ігрового процесу малорухливі що скажемо так не зовсім добре, а для дитини яка проводить багато часу граючись на смартфоні навіть шкідливо - автомат AR-Glock gun ProLogix NB-005AR здатний кардинально змінити уявлення про мобільну гру перетворивши її на яскраву, захоплюючу і рухливу гру.

Гаджет по виду нагадує справжній автомат, що ще більше підсилює враження в грі і вам дійсно доведеться натискати на спусковий гачок і цілиться в супротивника повертаючись урізнобіч так, як автомат сприймає зміну положення і кут огляду змінюється з поворотом тіла гравця, а грати можна як в приміщенні так і на вулиці.
Синхронізація зі смартфоном здійснюється за допомогою інтерфейсу Bluetooth.Додаток для мобільного пристрою можна завантажити на Playmarket або Appstore залежно від моделі смартфона. Для гри потрібно завантажити по QR коду, що йде в комплекті з гаджетом додаток, а так само ігри і встановити їх на мобільний пристрій, а сам смартфон закріпити на гаджеті і потім синхронізувати пристрої за допомогою Bluetooth.
Автомат виконаний з пластику високої якості і має ергономічну форму щоб виключити втому під час гри і підійде як дорослим так і дітям. Живлення гаджета здійснюється від трьох батарей АА.
AR-Glock gun ProLogix NB-005AR подарує масу яскравих вражень від захоплюючих шутерів і цей пристрій доповненої реальності робить відеогру по-справжньому рухливою
ProLogix
08D5V204178
Гарантия
1 мес.
Интерфейс
Bluetooth
Цвет
Черный/Зеленый
Питание
батарейки
Тип
пистолет/автомат
Тип подключения
беспроводной
Количество кнопок
1
Обратная связь
нет
Тип обратной связи
нет
Совместимость с PC
нет
Совместимость с Xbox
нет
Педали
нет
UCGFEA
9504500000
Совместимость с PlayStation
нет
Совместимость с мобильными устройствами
Android, iOS