Купить ᐈ Кривой Рог ᐈ Низкая цена ᐈ Электронная книга PocketBook 743G InkPad 4 Stundust Silver (PB743G-U-CIS); 7.8" (1872х1404)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

Электронная книга PocketBook 743G InkPad 4 Stundust Silver (PB743G-U-CIS); 7.8" (1872х1404) E Ink Kaleido, сенсорный с подсветко

12 998грн. Без податку

12 998грн. без податку

13356 грн. (оплата по терміналу / безготівка / купівля в кредит)
block Розпродано
Політика безпеки
Доставка по Україні
Повернення 14 днів
Електронна книга PocketBook 743G InkPad 4 – чудова альтернатива традиційному паперовому виданню, яка надає можливість книгоманам проводити більше часу за улюбленою справою.

Тепер ви з легкістю можете читати, лежачи на пляжі. Вам більше не будуть надокучати відблиски від сонця, чи морський бриз, який так любить гортати сторінки паперових книг. Рівень захисту IPX8 надає більше впевненості навіть при найактивнішому використанні. Екран рідера стійкий до подряпин, він витримує занурення на глибину до 2 м впродовж 60 хвилин.

Ви можете читати, не заважаючи попутнику в нічному потязі, адже в електронній книзі PocketBook 743G InkPad 4 присутнє якісне підсвічування. Технологія SMART light оптимізує оптичні властивості екрану в залежності від умов освітлення.

Відображувальні та оптичні властивості новітнього мультисенсорного 7,8-дюймового екрана E Ink Carta 1200 дозволяють прирівняти читання рідера до читання традиційної паперової книги – він є безпечним для ваших очей.

Електронна книга PocketBook 743G InkPad 4, підтримує 21 книжковий та 4 графічних формати, що спрощує пошук та відкриття необхідної літератури. Читайте електронні книги різними мовами – у цьому допоможуть інтегровані словники.

З вбудованою пам’яттю об’ємом до 32 ГБ, ваша мрія про власну бібліотеку з величезною кількістю книжок стане реальністю. Навіть найоб’ємніше книжкове видання у ваших руках буде важити лише 265 г.

Потужний двоядерний процесор забезпечує високу швидкість відкриття додатків та плавне перегортання сторінок, електронна книга PocketBook 743G InkPad 4 гарантує приємний та зручний процес читання.

Вбудований динамік дає можливість прослуховування аудіокниг, рідер підтримує шість різних форматів. Функція Text-to-Speech дозволяє перетворити текст на звукову доріжку та озвучити його однією із 26 доступних мов.

Хмарний сервіс PocketBook Cloud допоможе ще більше розширити ваші читацькі можливості. Читайте безоплатно електронні книги на інших електронних пристроях, синхронізувавши із ними свої закладки, книги та бібліотеки рідера.

Рідер не вимагає постійного джерела живлення для підтримки зображення на екрані та вирізняється низьким енергоспоживанням. Датчик обкладинки активує режим сну, що значно економить заряд акумулятора.

Виконана у вишуканому кольорі Stundust Silver, електронна книга PocketBook 743G InkPad 4 стане не лише вашим постійним супутником, а й стильним і модним аксесуаром.
PocketBook
475171
7640152093258
Гарантія
24 мес.
Колір
серебристый
Wi-Fi
есть
Вага
265 г
Тип матрицы
E Ink Kaleido
Тип сенсора
емкостный
Оперативная память
1 ГБ
Процессор
нет данных
Емкость аккумулятора
2000 - 2499 мАч
Операционная система
Linux
Комплект поставки
USB кабель
Диапазон диагонали
7.1" - 8"
Влагозащита
есть
Разрешение
1872 x 1404
Размеры
134 х 189.5 х 7.95 мм
Емкость батареи
2000 мАч
Диагональ дисплея
7.8"
Сенсорный дисплей
да
Количество градаций серого
16
Поддержка карты памяти
microSD до 32 ГБ
Встроенная память
32 ГБ
Форматы изображений
JPEG, BMP, PNG, TIFF
Текстовые форматы
EPUB DRM, EPUB, PDF DRM, PDF, FB2, FB2.ZIP, TXT, DJVU, HTM, HTML, DOC, DOCX, RTF, CBR, CBZ, CHM, PRC, MOBI, ACSM
Аудио форматы
MP3, OGG, M4A, M4B OGG.ZIP, MP3.ZIP
Наличие подсветки экрана
с подсветкой
3G/4G
нет
Аудио-разъем 3.5 мм
нет
Интерфейсный разъем
USB Type-C
Игры
есть
Словари
есть
Встроенный динамик
есть
Bluetooth
есть
UCGFEA
8543700500
EAN
7640152093258

Ласкаво просимо до нашого інтернет-магазину техніки!  Ми цінуємо ваш вибір і прагнемо забезпечити найкращий сервіс з доставки та                 повернення товарів. Нижче ви знайдете детальну інформацію про наші умови доставки та політику повернення.

                                                                          Доставка

  1. Варіанти доставки

    • Ми пропонуємо кілька варіантів доставки по Україні, включаючи кур'єрську доставку до дверей та доставку до відділень поштових служб.

    • Термін доставки становить від 1 до 5 робочих днів в залежності від вашого місцезнаходження та обраного способу доставки.

  2. Вартість доставки

    • Вартість доставки залежить від ваги та габаритів товару, а також від обраного способу доставки. Детальна інформація про вартість доставки буде вказана після оформленні відправки.

    • Вартість доставки оплачує покупець, згідно тарифів перевізника.

    • Доставка у магазин-пункт видачі за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Вахи Арсанова, буд.2 - безкоштовна. 
  3. Обробка замовлень

    • Замовлення обробляються та відправляються протягом 1-2 робочих днів після підтвердження замовлення.

    • Ви отримаєте повідомлення з номером відстеження посилки після її відправлення.

                                                                          Повернення

  1. Умови повернення

    • Ви маєте право повернути товар протягом 14 днів з моменту отримання замовлення, якщо він не був у використанні, зберіг свій товарний вигляд, комплектність та упаковку.

    • Споживач має право на обмін товару належної якості протягом 14 днів, не рахуючи дня купівлі, якщо триваліший строк не оголошений продавцем. Покупець має право обміняти товар належної якості, якщо він не використовувався і якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломбиярлики, а також розрахунковий документ, виданий разом з проданим товаром. Однак не весь товар належної якості підлягає обміну (поверненню) стаття9 пункт1. Повний список товарів належної якості, що не підлягають обміну (поверненню), можна знайти в постанові Кабінету Міністрів України від 19.03.1994 № 172.
    • Для повернення товару вам потрібно зв'язатися з нашою службою підтримки клієнтів та заповнити відповідну форму повернення.

  2. Процедура повернення

    • Після отримання вашого запиту на повернення наші спеціалісти зв'яжуться з вами для уточнення деталей та організації повернення товару.

    • Повернення товару здійснюється за ваш рахунок, якщо товар не відповідає замовленню або має виробничий дефект - ми компенсуємо вартість доставки.

  3. Повернення коштів

    • Повернення коштів здійснюється протягом 7 робочих днів після отримання та перевірки товару на склад.

    • Кошти будуть повернені на той же платіжний засіб, який був використаний при оплаті замовлення.

                                                                                  Додаткова інформація

  • У разі виникнення питань або проблем з доставкою чи поверненням, будь ласка, зв'яжіться з нашою службою підтримки клієнтів через контактну форму на сайті або за телефоном, вказаним у розділі "Контакти".
  • Ми завжди готові допомогти вам і зробити процес покупок у нашому інтернет-магазині максимально зручним і приємним.

         

                                                                                                                                                                              З повагою, Flashcom.in.ua