Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Водонагреватель Nova Tec NT-S 50 Standard

3 344грн. (вкл. НДС) 3 344грн. (без НДС)
3436 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Надійність
Водонагрівач NOVA TEC NT-S 50 є чудовим рішенням для споживачів, яким не потрібні великі запаси гарячої води та просто незамінний, якщо вона подається з незначними перебоями. Компактний бойлер ідеально підійде для душу, кухні, номери в готелі, дачного будиночка. Стабільна подача води, регульована температура, довговічність, безперебійна робота, економія води, енергозбереження – основні показники, що характеризують представлену модель.

Ефективна потужність
Високий показник потужності 1200 Вт дозволяє максимально швидко підігріти воду до необхідної температури.

Дизайн та надійність
Вертикальний циліндричний бак виконаний з високоякісного металу, що має антикорозійні властивості. Об'єму 50 літрів цілком достатньо, щоб прийняти душ сім'ї з 2-3 осіб. Якісна двошарова титанова емаль французького виробництва надійно захищає нутро бака від корозії, а також дозволяє тривалий час зберігати постійну температуру води. Водонагрівач оснащений чудовою термотеплоізоляцією (товщина між накопичувальним баком та сталевим корпусом становить 2 мм), що дозволяє значно заощадити витрати на оплату електроенергії.

Магнієвий анод надійно захищає бойлер NOVA TEC NT-S 50 від можливої ??корозії, а також від агресивних речовин, які можуть бути у водопровідній воді, оберігає від утворення накипу. Зовні виріб має біле якісне покриття, яке захищає водонагрівач від частинок пилу, водяної пари, надає йому гарного естетичного вигляду.

Унікальна розробка
Проектувальники конструкції розробили унікальну систему АНТИМІКС, яка перешкоджає змішуванню холодного шару води з прогрітим. Ексклюзивна технологія унеможливлює виникнення температурних перепадів, збільшує показник використання гарячої води.

ТЕН
Бойлер Nova Tec NT-S 50 оснащений мідним ТЕНом італійського виробництва, який надійно захищений від корозії, пристосований до роботи в наших умовах і чудово функціонує навіть за зниженої напруги в мережі та за його перепадів. Нагрівальний елемент в автоматичному режимі максимально швидко забезпечує споживачів гарячою водою, захищає виріб від можливого перегріву, регулює тиск усередині самого бойлера.

Термостат
Робота бойлера базується на використанні спеціального механічного керування, яке доводить функціонування пристрою на повний автоматизм. Регульований термостат італійського виробництва дозволяє керувати температурними режимами, забезпечувати повну безпеку пристрою. Можливість виставити необхідний показник передбачає контроль за витратою електроенергії, а відтак і фінансових витрат.

Обслуговування
Модель передбачає відносну простоту в експлуатації та обслуговуванні. На потужному сталевому фланці прикріплені магнієвий анод, нагрівальний елемент, термостат, що дає можливість при необхідності розкрутити та замінити необхідний елемент конструкції або зробити ремонт.
Nova Tec
08D5V151616
Гарантия
12 мес.
Цвет
Белый
Вес
17.2 кг
Дисплей
Есть
Габариты (ШхВхГ)
460 х 553 х 460 мм
Мощность
1200 Вт
Тип установки
настенная
Диапазон объёмов
50-79 л
Объём
50 л
Диапазон мощностей
до 1500 Вт
Положение установки
вертикальное
Форма бака
цилиндрическая
Тип управления
механическое
Турбо-режим
нет
Материал бака
эмалированная сталь
Защита (УЗО)
нет
Защита (магниевый анод)
есть
Защита от перегрева
есть
Подвод труб
нижний
Таймер
нет
UCGFEA
8516108000
Диапазон высоты
51-69.9 см
Количество ТЭНов
1
Тип водонагревателя
накопительный
Тип ТЭНа
мокрый (открытый) ТЭН
Поддержка Wi-Fi
нет
Диапазон глубины
41-50 см
Диапазон ширины
41-50 см
Внутреннее покрытие бака
эмалированная сталь
Максимальная температура нагрева
нет данных
Время первоначального нагрева
нет данных